skip to Main Content

DynaVap HyperDyn

269.90

1 σε απόθεμα

Περιγραφή

Σε ποιόν ταιριάζει το DynaVap HyperDyn;

Το HyperDyn σχεδιάστηκε για έμπειρους ατμιστές που αποζητούν το μοναδικό στυλ της εμπειρίας DynaVap. Ο μεγαλύτερος θάλαμος και η κατασκευή από τιτάνιο απευθύνεται σε χρήστες που απατούν τεράστια ποσότητα ατμού και μεγάλα σύννεφα από το χειροκίνητο  vaporizer τους.

Αν θέλετε να φτάσετε τις θερμικές εξαγωγές στο άκρο και να απολαύσετε μεγαλύτερες συνεδρίες γεμίζοντάς το λιγότερες φορές, τότε το HyperDyn είναι η ιδανική επιλογή.

Απίστευτος ατμός

Tο HyperDyn διαθέτει έναν θάλαμο με τεράστιο μέγεθος, ο οποίος έχει χωρητικότητα 0.25 g κατά μέσο όρο. Αυτός ο σχεδιασμός του “Μεγάλου Μπολ” επιτρέπει τις μεγάλης χρονικής διάρκειας συνεδρίες και μειώνει την ανάγκη για συχνό γέμισμα. Με περίπου 2.5 φορές μεγαλύτερο θάλαμο σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο DynaVap, μπορείτε να απολαύσετε μεγαλύτερες, πιο απολαυστικές συνεδρίες, χωρίς διακοπές.

Το αυξημένο μέγεθος του μπολ επιτρέπει επίσης την πιο αποδοτική ατμοποίηση των βοτάνων σας, διασφαλίζοντας πως απολαμβάνετε στο μέγιστο τα βότανά σας. Είτε προτιμάτε ελαφριές, γευστικές τζούρες, ή πυκνά, ισχυρά σύννεφα, ο μεγαλύτερος θάλαμος του HyperDyn θα ταιριάξει τέλεια στο στυλ ατμίσματός σας.

Καινοτόμα κάψουλα δοσολογίας

Το HyperDyn συστήνει ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό στη σειρά προϊόντων της DynaVap: συμβατότητα με κάψουλες δοσολογίας. Το κάθε HyperDyn διαθέτει μια Hyper Κάψουλα Δοσολογίας, η οποία εφαρμόζει τέλεια μέσα στον μεγαλύτερο θάλαμο του Hyper Tip. Αυτές οι κάψουλες διαθέτουν μέση χωρητικότητα 0.125 g, και επιτρέπουν την ακριβή δοσομέτρηση (ιδανική για μικροδοσολογία) και πιο εύκολο γέμισμα.

Οι κάψουλες δοσολογίας όχι μόνο καθιστούν το άτμισμα εκτός σπιτιού πολύ βολικό, αλλά επίσης διατηρούν το HyperDyn πιο καθαρό, περιορίζοντας τα βότανά σας.

Για τους χρήστες που θα εκτιμήσουν αυτό το χαρακτηριστικό, υπάρχουν διαθέσιμες προς αγορά Hyper Κάψουλες Δοσολογίας των 5 τεμαχίων, η οποίες διασφαλίζουν πως πάντα θα έχετε μια γεμάτη κάψουλα για την επόμενη συνεδρία σας.

Ανθεκτική κατασκευή από τιτάνιο

Κατασκευασμένο από ιατρικής κλάσης τιτάνιο, το HyperDyn προστατεύεται από την καινοτόμα τεχνολογία DuraDyn της DynaVap. Αυτό διασφαλίζει μια καθαρή όψη, χωρίς γρατζουνιές, και εγγυάται μακροχρόνια αντοχή. Η κατασκευή από τιτάνιο παρέχει επίσης εξαιρετική κατακράτηση και διανομή θερμότητας, η οποία συμβάλλει στην εξαιρετική απόδοση του HyperDyn.

Η χρήση του τιτανίου καθιστά το HyperDyn ελαφρύ αλλά και εξαιρετικά ανθεκτικό, ικανό να αντέξει τις κακουχίες της καθημερινής χρήσης και των ταξιδιών.

Έτοιμοι για ατμό που ψύχεται από νερό

Το HyperDyn διαθέτει στενέματα 10 mm και 14 mm τα οποία καθιστούν εύκολη τη χρήση της συσκευής με διάφορα εργαλεία νερού όπως bongs και bubblers. Αυτή η ευελιξία σας επιτρέπει να απολαύσετε το άτμισμά σας μέσω του αγαπημένου σας εργαλείου νερού, ενισχύοντας την ψύξη και το φιλτράρισμα του ατμού σας.

Προσαρμόσιμη ροή αέρα για εξατομικευμένες συνεδρίες

Η ροή αέρα μπορεί να προσαρμοστεί μέσω της σύνδεσης μεταξύ των Hyper Tip και Hyper Cap. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την αντίσταση των εισπνοών και την πυκνότητα του ατμού σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Επιπλέον, ο συμπυκνωτής διαθέτει επτά μοναδικές ρυθμίσεις ροής αέρα, οι οποίες ελέγχονται με τη ρύθμιση του βάθους στο στόμιο. This allows you to fine-tune your draw resistance and vapor density to your liking.

Αυτές οι πολλαπλές ρυθμίσεις της ροής αέρα σας παρέχουν ασυναγώνιστο έλεγχο στην εμπειρία ατμίσματός σας. Η εναλλαγή μεταξύ των εισπνοών είναι εύκολη για πιο συγκεντρωμένη γεύση και ανοιχτή ροή αέρα για μεγαλύτερα σύννεφα, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε τα εξαρτήματα.

Αρθρωτός σχεδιασμός

Το HyperDyn παραμένει συμβατό με τις προηγούμενες εκδόσεις των μεσαίων τμημάτων, των στομίων και των άκρων των συσκευών DynaVap. Αυτός ο αρθρωτός σχεδιασμός επιτρέπει την εύκολη εξατομίκευση και ενσωμάτωση με τις υπάρχουσες συσκευές DynaVap. Μπορείτε να συνδυάσετε τα εξαρτήματα για να δημιουργήσετε το ιδανικό vaporizer, ή να αντικαταστήσετε εύκολα τα εξαρτήματα αν χρειαστεί.

Παρακαλώ σημειώστε: Το Hyper Cap ταιριάζει μόνο με το Hyper Tip. Αυτός ο εξειδικευμένος σχεδιασμός διασφαλίζει την ιδανική απόδοση και συμβατότητα ανάμεσα στο καπάκι και το άκρο, προσφέροντας την βελτιωμένη εμπειρία ατμίσματος για την οποία φημίζεται το HyperDyn.

Έλεγχος της θερμότητας

Το Hyper Cap σχεδιάστηκε για να “κάνει κλικ” όταν θερμαίνεται στη βέλτιστη θερμοκρασία ατμοποίησης. Το κλικ που ακούγεται σας ενημερώνει πως η συσκευή είναι έτοιμη, καθιστώντας το HyperDyn κατάλληλο για νέους και έμπειρους ατμιστές.

Βελτιώστε την εμπειρία με το HyperDyn

Πάτε τις συνεδρίες σας με το HyperDyn στο επόμενο επίπεδο με το Ispire Wand, ένα καινοτόμο, φορητό επαγωγικό θερμαντήρα. Αυτή η συσκευή παρέχει ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας από τους 120°C έως 425°C σε διαβαθμίσεις 5 βαθμών, επιτρέποντας να προσαρμόσετε την εμπειρία ατμίσματος με απαράμιλλη ακρίβεια.

Διαθέτοντας τόσο χειροκίνητη όσο και αυτόματη λειτουργία, το Ispire Wand προσαρμόζεται στο στυλ ατμίσματος που προτιμάτε. Η φόρτιση μέσω USB-C και οι αφαιρούμενες μπαταρίες 2900 mAh διασφαλίζουν τη μακροχρόνια χρήση, ενώ η επιλογή εξωτερικής φόρτισης των μπαταριών προσθέτει στην άνεση. Είτε βρίσκεστε το σπίτι σας είτε εκτός αυτού, το Ispire Wand είναι η ιδανική συσκευή για να ξεκλειδώσετε όλες τις δυνατότητες του HyperDyn σας.

Τρόπος χρήσης του HyperDyn

Το HyperDyn σχεδιάστηκε για απλή και διαισθητική χρήση. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για την βέλτιστη εμπειρία ατμίσματος:

  1. Αφαιρέστε το Hyper Καπάκι
  2. Γεμίστε το θάλαμο/μπολ στο Hyper Άκρο με τα βότανά σας
  3. Τοποθετήστε το Hyper Καπάκι πίσω στο Hyper Άκρο
  4. Θερμάνετε το Hyper Καπάκι με έναν αναπτήρα ή επαγωγική θερμάστρα μέχρι να ακούσετε ένα κλικ
  5. Εισπνεύστε από το στόμιο
  6. Θα ακουστεί ξανά ένα κλικ από το Hyper Καπάκι όταν αυτό έχει κρυώσει.

Για καλύτερα αποτελέσματα, περιστρέψτε το HyperDyn ενώ θερμαίνεται για να διασφαλίσετε την ομοιόμορφη διανομή της θερμοκρασίας. Πειραματιστείτε με διαφορετικές τεχνικές θέρμανσης για να βρείτε την πυκνότητα και γεύση ατμού που προτιμάτε.

Back To Top